Om mig.

Jag har sysslat med byggande och innovationer i hela mitt yrkesliv och som barn ville jag bli antingen konstnär eller uppfinnare. Arkitektur verkade vara en bra kompromiss och jag tog min examen från Chalmers 1994.

Redan 1996 halkade jag in på en annan bana när jag började på Byggadministrativa avdelningen på Bloco, nuvarande Sweco Structures. Egentligen hade jag bara tänkt jobba med byggadministration i två- tre år, för att bli en bättre arkitekt. Men jag upptäckte att det var intressant med projektledning och att jag hade fallenhet för det. Efter mitt första utlandsprojekt valde jag att fortsätta med projektledning.

Sedan dess har jag arbetat som konsult och kommunal beställare i olika roller - projektledare, projekteringsledare, med byggledning och projekteringssamordning på arbetsplatsen, som entreprenadbesiktningsman, KA, BAS-P och BAS-U.

Parallellt har jag sysslat med innovationer och utvecklingsprojekt, med enskilda produkter som svetshandsken Worksafe Weld 20 och fullskaliga pilotprojekt för energibesparing i Henriksdalshöjdens Förskola.